The best bookmaker bet365

Best bookmaker bet365 register

Uniforme u ringu

10

        Počast zastavi: Predsednik Srdjan Bugarčić, Božidar Maljković (Predsednik Olimpijskog komiteta Srbije) i ostale zvanice

Poseta predstavnika Kik boks saveza Srbije Specijalnoj brigadi vojske Srbije u kasarni “Rastko Nemanjić” u Pančevu 16.1.2019.

 Kasarna specijalne brigade Vojske Srbije “Rastko Nemanjić” u Pančevu bila je domaćin Novogodišnjih sportskih susreta u borenju, organizovanih u sklopu obeležavanja srpske Nove godine a u cilju unapređenja fizičkih sposobnosti i stečenih veština neophodnih za uspešno izvršavanje namenskih zadataka, unapređenja zdravlja i sportskih rezultata pripadnika Specijalne brigade.

Takmičenje je otvorio komandant Specijalne brigade brigadni general i vanredni profesor Dr. Miroslav Talijan koji je takmičarima, njihovim trenerima, sudijama i ostalim prisutnima poželeo dobrodošlicu izrazivši nadu da će ovaj turnir prerasti u tradicionalnu manifestaciju. Posebno je pozdravio i prisutne kadete Vojne akademije, ali i profesora Milana Vukelića, majstora džudoa i doajena ovog sporta, koji je najveći deo svog životnog veka proveo obučavajući pripadnike specijalnih jedinica vojske.

2           8

Zastavu Republike Srbije su podigli članovi džudo reprezentacije Vojske Srbije i učesnici svetskog vojnog prvenstva u džudou 2018. kapetan Stevan Stojanović i vodnik Marija Prtora i posle odate počasti, takmičenje je moglo da počne.

Ovaj praznik borilačkih sportova okupio je, pored pripadnika specijalne brigade, i trofejne sportiste i visoke zvanice među kojima su bili: Božidar Maljković, predsednik Olimpijskog komiteta Srbije, Saša Pavlov, gradonačelnik Pančeva, Davor Štefanek, predsednik Sportskog saveza Srbije, Srđan Bugarčić, predsednik Kik boks saveza Srbije, Petar Petrović, generalni sekretar Saveza, Sanja Vračarević- Mitrović, direktor Centra realnog aikidoa, trofejni reprezentativni Karate saveza Srbije Predrag Stojadinov i Slobodan Bitević, Božana Ostojić, predsednik saveza organizacija podvodnih aktivnosti Srbije, puk. Spasoje Vulević, komandant SAJ i priznati sportski radnik u streljačkom sportu, gen. sekretar Džudo saveza Srbije Goran Vucelja kao i trofejni veterani Slavko Stanišić i Vuk Rašović.

4   7

U revijalnom delu programa održane su borbe u boksu i kik boksu pripadnika specijalne brigade a zatim je usledio takmičarski deo programa gde su se pripadnici specijalne brigade nadmetali u džudou.

“Borilački sportovi i veštine čine vojnike srčanijim, spremnijim, hrabrijim ali i smirenijim. Čine ih boljim ljudima. Ovakva vrsta obuke podiže operativne sposobnosti jedinice. Sve vojske sveta pored ulaganja u opremu poklanjaju pažnju i obuci u borilačkim veštinama i zato želimo da ovi sportovi još više budu zastupljeni u obuci naših jedinica”, istakao je komandant Specijalne brigade Dr. Miroslav Talijan.

5      6

Predsednik i generalni sekretar Kik boks saveza Srbije Srdjan Bugarčić i Petar Petrović su sa zadovoljstvom učestvovali na ovoj manifestaciji koja otvara vrata za mnoge vidove saradnje Kik boks saveza i Specijalne brigade Vojske Srbije.

kick letak 250px

Kik boks savez Srbije na FB

youtube kbss

Pratite nas na Instagram-u

Instagram 

Pratite nas na Twitter-u

Korisni linkovi

MOS

sportski savez

antidoping agencija

adresar sporta

wako

wako europe new

wako pro

 
iwga logo

 

gaisf logo

Prijatelji kik boks saveza

Baner www.putnosvet.rs200px


TOP10 veliki

 

logotip fer plej

 

KBSV

 

KBSB

JovPros Web Disign