The best bookmaker bet365

Best bookmaker bet365 register

AKADEMSKI KIK BOKS

Newsletter 6

EUSA Combat Championships, Zagreb,Hrvatska, 31.7.- 4.8.2019

 

Zagreb će ove godine ugostiti šampionat u borilačkim sportovima u organizaciji Evropske Univerzitetske sportske asocijacije EUSA. Po prvi put ove godine se borilački sportovi izdvajaju iz programa studentskih nadmetanja u ostalim sportovima i održavaju kao poseban šampionat.

Od sportova učestvuju Karate, Džudo, Tekvondo i Kik boks.

Prijavljeno je učešće preko 1300 sportista iz preko 400 evropskih univerziteta iz 35 zemalja Evrope što ovaj šampionat čini najvećim sportskim događajem koji EUSA organizuje ove godine.

Srbiju će na šampionatu predstavljati takmičari Univerziteta u Beogradu i Univerziteta u Novom Sadu.

Boje Univerziteta u Beogradu braniće:

Zlatko Turković (Pravni Fakultet), Ilija Jovanović (Filozofski fakultet), Jovan Stevanović ( Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja), Nikola Stojanović (Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja) i Milana Bjelogrlić (Fakultet muzičke umetnosti)

a boje Univerziteta u Novom Sadu braniće:  Miloš Đukić (Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja)  i Nikola Todorović ( Fakultet tehničkih nauka).

Discipline u kojima će takmičenje biti održano su Point fajting, Lajt Kontakt i  disciplina K-1.

Na put ka Zagrebu se kreće 31.jula i takmičenje traje do 4.avgusta. Smeštaj svih učesnika će biti u studentskom domu „Stjepan Radić“ u Zagrebu, u renoviranim paviljonima, što celom događaju daje posebnu draž jer će se sve odvijati u duhu studentskog života.

Srpski tim je obavio klupske pripreme i sa selektorom Božidarom Đermanovićem i trenerima Srđanom Matićem i Milošem Milutinovim jedva čeka da izađe na borilište. I ovog puta će najveći konkurent biti takmičari sa ruskih Univerziteta, ali je masovno prijavljen i broj studenata iz Poljske i Mađarske.

Najavljen je veliki broj posetilaca i spektakl na svečanom otvaranju.

kick letak 250px

Kik boks savez Srbije na FB

youtube kbss

Pratite nas na Instagram-u

Instagram 

Pratite nas na Twitter-u

Korisni linkovi

MOS

sportski savez

antidoping agencija

adresar sporta

wako

wako europe new

wako pro

 
iwga logo

 

gaisf logo

Prijatelji kik boks saveza

Baner www.putnosvet.rs200px


TOP10 veliki

 

logotip fer plej

 

KBSV

 

KBSB

JovPros Web Disign