The best bookmaker bet365

Best bookmaker bet365 register

Svetski šampioni predstavljeni medijima

2rPosle završenog Svetskog prvenstva u kik boksu koje je održano od 20-26.10.2019. u Sarajevu, održana je konferencija za medije gde su novinarima predstavljeni osvajači medalja.

3r   4r

Pred mnoštvom predstavnika medija predsednik Kik boks saveza Srbije Srđan Bugarčić, selektor Božidar Đermanović i potpredsednik KBSS Dejan Milosavljević govorili su o proteklom prvenstvu i narednim planovima u Savezu.

Srđan Bugarčić se osvrnuo na statistiku koja dokazuje koliko je šampionat u Sarajevu bio jak i po kvantitetu prijavljenih ( 730 takmičara iz 58 zemalja sveta) i po kvalitetu učesnika.

Predstavivši tok priprema koje su održane u Kovilovu u trajanju od 15 dana u izvanrednim uslovima kao i žreb koji je opredelio protivnike našim borcima, iskoristio je priliku da se zahvali svim osvajačima medalja na izuzetnom nastupu koji je u trenucima i prevazilazio očekivanja stručnog štaba i uprave.

Predsednik je i istakao da je na takmičenju u Sarajevu u svojstvu sudija bilo angažovano četvorica naših vrhunskih sudija, od kojih je Petar Petrović, koji je i generalni sekretar Saveza dobio "A" licencu, i postao sudija najvišeg internacionalnog ranga. Ostale sudije su obnovile svoje postojeće licence.

7r    5r

Predstavio je i naše  predstavnike koji su poneli sa prvenstva laskave titule najbolje takmičarke u ringu na svetu i najboljeg trenera u ringu na svetu, Milanu Bjelogrlić i Dejana Pavića.

Selektor Božidar Đermanović je prokomentarisao nastup svakog od osvajača medalja objašnjavajući ko su bili protivnici našim borcima i koliko je težak bio put da se dođe do pobedničkog trona, gde je većina takmičara imala i po pet veoma teških mečeva.

Potpredsednik Saveza Dejan Milosavljević je zahvalio svim takmičarima na nastupu, poželeo im da se odmore posle teškog perioda i  najavio je sled novih aktivnosti koje do kraja godine čekaju Savez.

8r

sl.4. Kapiten Nikola Stošić se oprostio od amaterskog ringa i reprezentacije

 

 

 

 

 

Na konferenciji za štampu kapiten srpske reprezentacije Nikola Stošić, dugogodišnji reprezentativac, evropski i svetski šampion, oprostio se od amaterskog ringa i najavio završetak svoje karijere u reprezentaciji kao takmičar. U ime Kik boks saveza Srbije predsednik Srđan Bugarčić mu se zahvalio na dosadašnjem angažmanu i uspesima koje je nizao za srpski kik boks, izrazivši nadu da će za popularnog Stoleta, koji uživa veliki ugled medju takmičarima, biti mesta u Savezu u drugim telima a ne samo u reprezentaciji. Nikola Stošić je ispraćen velikim aplauzom.

Selektor je na kraju iskoristio priliku da osvajačima medalja podeli prigodne poklone.

 

kick letak 250px

Kik boks savez Srbije na FB

youtube kbss

Pratite nas na Instagram-u

Instagram 

Pratite nas na Twitter-u

Korisni linkovi

MOS

sportski savez

antidoping agencija

adresar sporta

wako

wako europe new

wako pro

 
iwga logo

 

gaisf logo

Prijatelji kik boks saveza

Baner www.putnosvet.rs200px


TOP10 veliki

 

logotip fer plej

 

KBSV

 

KBSB

JovPros Web Disign