The best bookmaker bet365

Best bookmaker bet365 register

Ministar sporta u poseti srpskim kik bokserima

19                       Ministar omladine i sporta posetio kik boks kamp

 

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić posetio je danas srpske kik boksere na treningu koji je održan u sportskom kampu u Kovilovu.
Sa državnim sekretarom za sport Predragom Peruničićem, prisustvovao je zajedničkom treningu najbolje juniorske i seniorske selekcije, koja je ministra i njegove saradnike dočekala u veoma dobrom raspoloženju.
Ministar Vanja Udovičić je iskoristio ovu priliku da čestita svim članovima juniorske i seniorske reprezentacije na odličnom rezultatu koji su ostvarili na Evropskom juniorskom i Svetskom seniorskom prvenstvu ove godine, kao i da čestita stručnom štabu i rukovodstvu Saveza na odličnim rezultatima koji su i ove godine potvrdili da se Srbija nalazi u svetskom vrhu kada je u pitanju kik boks.

10
Ministar je izrazio svoje zadovoljstvo odlukom da se pripreme održe u sportskom centru u Kovilovu, jer je dobio potvrde da je to bio odličan potez koji je umnogome doprineo fantastičnom uspehu naših reprezentativaca.
Predsednik Kik boks saveza Srbije Srđan Bugarčić je upoznao ministra Udovičića o preostalim aktivnostima iz kalendara na domaćem planu, i izneo plan preostalih događaja do kraja godine.
Ministar je još jednom naglasio svoje zadovoljstvo radom Kik boks saveza Srbije, pogotovo činjenicom o broju klubova u Srbiji gde se vežba kik boks kao i činjenicom da među vežbačima ali i reprezentativcima Kik boks savez ima više od 40% žena.

15 22

U razgovoru sa stručnim štabom Saveza, ministar je dobio osnovne informacije o onome šta su neophodni uslovi za rad kako bi se i dalje kik bokseri kitili medaljama na međunarodnoj sceni.
Druženje u Kovilovu je završeno neformalnim koktelom gde su predsednik Kik boks saveza Srbije Srđan Bugarčić i potpredsednik Dejan Milosavljević upoznali ministra i njegove saradnike o narednim  projektima koji čekaju Savez u narednom periodu.

kick letak 250px

Kik boks savez Srbije na FB

youtube kbss

Pratite nas na Instagram-u

Instagram 

Pratite nas na Twitter-u

Korisni linkovi

MOS

sportski savez

antidoping agencija

adresar sporta

wako

wako europe new

wako pro

 
iwga logo

 

gaisf logo

Prijatelji kik boks saveza

Baner www.putnosvet.rs200px


TOP10 veliki

 

logotip fer plej

 

KBSV

 

KBSB

JovPros Web Disign