The best bookmaker bet365

Best bookmaker bet365 register

U poseti specijalnoj brigadi Vojske Srbije

                             2v
Kik boks savez Srbije je danas bio u poseti Specijalnoj brigadi vojske Srbije u kasarni “Rastko Nemanjić” u Pančevu gde je prisustvovao tradicionalnom Svetosavskom turniru u borilačkim veštinama.
Pored demonstracije nekoliko borilačkih sportova, publici i vojnicima su naši svetski prvaci i vice-prvaci uspešno predstavili kik boks. Demonstraciju tehnika su izveli Teodora Manić, Saška Krstić, Danijel Memedovski i Aleksandar Menković sa trenerima Dejanom Pavićem i Milošem Milutinovim.
5v      7v
Medju visokim zvanicama iz Vojske i srpskog sporta bili su i predstavnici Kik boks saveza: predsednik Srdjan Bugarčić, generalni sekretar Petar Petrović i selektor Božidar Đermanović.
Komandant Specijalne brigade Vojske Srbije brigadni general i profesor Dr. Miroslav Talijan je inspirativnim pozdravnim govorom otvorio turnir i uručio plaketu Srdjanu Bugarčiću i zahvalnicu Petru Petroviću za ostvarenu saradnju.
12v   11
Posle svečanog dela održano je i vojno prvenstvo u kik boksu, koje su arbitražno ispratile sudije Kik boks saveza Srbije.
Saradnja Kik boks saveza Srbije i specijalne brigade Vojske Srbije je otpočela prošle godine i sada već imamo dugoročne planove o zajedničkim aktivnostima.

kick letak 250px

Kik boks savez Srbije na FB

youtube kbss

Pratite nas na Instagram-u

Instagram 

Pratite nas na Twitter-u

Korisni linkovi

MOS

sportski savez

antidoping agencija

adresar sporta

wako

wako europe new

wako pro

 
iwga logo

 

gaisf logo

Prijatelji kik boks saveza

Baner www.putnosvet.rs200px


TOP10 veliki

 

logotip fer plej

 

KBSV

 

KBSB

JovPros Web Disign