The best bookmaker bet365

Best bookmaker bet365 register

DRUGA OPOMENA - KIK BOKS KLUB SINĐELIĆ

Kako zbog ne preuzimanja pošte nismo u mogućnosti da vam na drugi način dostavimo Opomenu, ovim putem je postavljamo na Oglasnu tablu.

Dokumenta možete preuzeti ovde.

POZIV NA JAVNI KONKURS ZA IZBOR GENERALNOG SEKRETARA

Članovima KBSS

Poštovani članovi KBSS,

UO KBSS na svojoj sednici održanoj u Novom Sadu 07.03.2019. godine, doneo je odluku da formira Konkursnu komisiju za izbor generalnog sekretara Kik boks saveza Srbije.

Na osnovu gore navedene odluke UO KBSS, Konkursna komisija, koju čine predsednik Jelena Kuburić sa članovima Aleksandrom Marićem i Draganom Jovanovićem, dana 18.04.2019.godine raspisuje Javni konkurs za izbor generalnog sekretara Kik boks saveza Srbije
 

Poziv i uslove konkursa možete preuzetiovde.

POZIV NA JAVNI KONKURS ZA IZBOR SELEKTORA

Članovima KBSS

Poštovani članovi KBSS,

Shodno neophodnosti regulisanja statusa nosilaca određenih funkcija u KBSS a u skladu sa Zakonom o sportu Republike Srbije i Sportskim pravilima KBSS, UO KBSS na svojoj sednici održanoj u Novom Sadu 07.03.2019. godine, doneo je odluku da formira Konkursnu komisiju za izbor selektora svih reprezentativnih selekcija kik boks reprezentacije Srbije.

Na osnovu gore navedene odluke UO KBSS, Konkursna komisija, koju čine predsednik Miodrag Jotić sa članovima dr Dejanom Gavrilovićem i dr Nebojšom Maksimovićem, dana 28.03.2019.godine raspisuje Javni konkurs za izbor Selektora svih reprezentativnih selekcija kik boks reprezentacije Srbije. 
 

Poziv i uslove konkursa možete preuzeti ovde.

kick letak 250px

JovPros Web Disign